Tipologies - 1898 llibres

Ordenar

Cost sense IVA : 24.04 €
Cost soci 22.84 €

Masies de Catalunya que cal conèixer

Text en castellà

Cada regió tant d ' Europa com de qualsevol altre indret de l ' univers, es dintingeixen de la veïna ben sovint més per l ' arquitectura mal anomenada " popular " que per les formes arquitectòniques principals, que sovint són més internacionals. L ' arquitectura vernacular és més arrelada a la microrealitat de cada parcel·la de terreny, de cada grup humà.La iniciativa que ha portat al present llibre no únicament és lloable per les síntesis de presentació clarament estructurades amb què el lector es podrà apropar a una realitat poc coneguda, les masies, sinó que a més ens ofereix un veritable catàleg que recull un gran nombre d ' edificis. Serà útil per a qui vulgui viatjar per Catalunya i també per a aquell que vulgui descobrir que la masia que sempre ha conegut al seu poble és digna de respecte, és un veritable monument.

280 p.; 22x18.5x2 cm; 809 g; cartoné
.

Cost sense IVA : 22.12 €
Cost soci 21.01 €

Escofet, símbol industrial de Barcelona

Escofet, símbol industrial de Barcelona no és un sol llibre, sinó div...

Escofet, símbol industrial de Barcelona no és un sol llibre, sinó diversos llibres alhora. D'una banda, és la història de la indústria Escofet, creada el 1886, que és avui la principal a Catalunya en producció de paviments i elements urbans, tal com ho va ser als seus inicis en el disseny i la producció de mosaic hidràulic. A més, narra les vicissituds de la família Escofet, que s'hi ha mantingut al capdavant, amb la creació de valor com a divisa.

.

Cost sense IVA : 28.37 €
Cost soci 26.95 €

Un palau de Barcelona.Història del Palau Savassona, seu de l'Ateneu Barcelonès.

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l...

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l'espai que allotja des de fa més de cent anys la institució de l'Ateneu Barcelonès. Amb una mirada experta i afectiva, Mateu Barba, arquitecte que ha format part de l'equip que ha fet la darrera remodelació d'aquest edifici emblemàtic, proposa una aproximació inèdita, partint dels canvis físics -les parets, les escales, les pintures d'El Vigatà, d'un valor incalculable i que el temps no sempre ha respectat.

.

Cost sense IVA : 17.31 €
Cost soci 16.44 €

La casa de cós al Maresme.Habitatge,arquitectura i construcció.

Fins a l'arribada de les noves tècniques constructives de mitjans seg...

Fins a l'arribada de les noves tècniques constructives de mitjans segle XX, la casa de cós es va erigir com l'element arquitectònic més habitual a les viles maresmenques. La utilització de materials propers al lloc de construcció i el saber fer dels artesans van propiciar aquest model d'èxit.Antoni Paricio ha aconseguit bastir un llibre que sintetitza tot el coneixement elaborat a través de segles amb l'objectiu de preservar el llegat arquitectònic i històric dels nostres pobles i ciutats. Així, a través de les pàgines d'aquest volum, es podrà conèixer les tècniques constructives i de restauració d'unes cases que ja formen part del nostre patrimoni.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Case study houses: The complete CSH program 1945-1966

El programa Case Study House (1945-1966) va ser un esdeveniment excep...

El programa Case Study House (1945-1966) va ser un esdeveniment excepcional i innovador en la història de l'arquitectura nord-americana i segueix sent fins avui únic. El programa, que es va concentrar en l'àrea de Los Angeles i supervisar el disseny de 36 prototips d'habitatge, va tractar de fer plans disponibles per a residències modernes que podrien construir senzilla ia bon preu durant l'auge de la construcció de postguerra.

TASCHEN t'ofereix una retrospectiva monumental de tot el programa amb la documentació completa, fotografies brillants de l'època i per les cases encara en existència, fotos contemporànies, així com amplis plànols de planta i sketches.440 p: ... Fot, il, plantes i seccions, 33 x 26 cm, tapa duraText en Anglès, Francès i alemany
.

Cost sense IVA : 48.07 €
Cost soci 45.67 €

L'interiorisme comercial com a patrimoni.

L'interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món...

L'interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món del disseny és un exercici de recerca, a manera d'aportació documental i d'exemple de mirada històrica sobre els interiors comercials moderns ja desapareguts a Barcelona.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Edificios clave del siglo XXI: plantas, secciones y alzados

Col·lecció de 95 edificis del segle XXI, entre els que es troben treb...

Text en castellà

Col·lecció de 95 edificis del segle XXI, entre els que es troben treballs de famosos arquitectes com Renzo Piano, Foster + Partners, OMA, Gehry Partners, Zaha Hadid, aixó com projectes de nous talents com Jaime Fobert o Sou Fujimoto.239 p.: il., fot., plantes i seccions; 29x25 ; rústica

.

Cost sense IVA : 38.45 €
Cost soci 36.53 €

How to analyze and evaluate mat-housing

Este libro reinterpreta el concepto y la práctica del mat-building, l...

Este libro reinterpreta el concepto y la práctica del mat-building, lo visibiliza, lo ordena y le otorga actualidad.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Buena vida, La: visita guiada a las casas de la modernidad

Estudia la relació que existeix entre les formes de viure, les difere...

Estudia la relació que existeix entre les formes de viure, les diferents maneres de veure el pensament contemporani i les formes de la casa, de projectar-la i, sobretot, d'habitar-la, d'apropiar-se de l'espai privat i, per extensió, de l'espai públic. Proposa al lector visitar set cases fantàstiques, creades al llarg del s XX. 207 p.: il·: fot.; 21x17 cm; rústica

Existeix l'edició en anglès, ISBN 84-252-1830-6
.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €

Small homes grand living

Small Homes, Grand Living's assortment of projects and homes pays hom...

Small Homes, Grand Living's assortment of projects and homes pays homage to the iconic innovation within modest living areas and shows the creative usage of space in continually expanding urban areas.

.

Cost sense IVA : 43.09 €
Cost soci 40.94 €

La habitación.Más allà de la sala de estar

És habitual que en els llibres de teoria i història de l'arquitectura...

És habitual que en els llibres de teoria i història de l'arquitectura dels habitatges apareguin representades únicament per les seves sales d'estar, deixant de banda la resta d'habitacions. Sembla que, malgrat el seu major nombre, el dormitori no tingués cap transcendència en un habitatge. Senzillament no pensa en ell. El predomini de la sala d'estar sobre qualsevol altre tipus d'estada limita el potencial que podria tenir l'habitatge contemporani.

.

Cost sense IVA : 14.33 €
Cost soci 13.61 €

Casas junto al mar

En aquesta obra es mostren múltiples exemples d'habitatges dissenyade...

Text en català / anglès / francès / alemany.

En aquesta obra es mostren múltiples exemples d'habitatges dissenyades prop de l'aigua i en molt diversos enclavaments de tot món. També es mostren les múltiples solucions d'adaptació als entorns com el dels propers amb l'aigua.

491 pàg .: fot., Col., Plantes i seccions; 32 x 28 cm .; tapa dura
.

Cost sense IVA : 38.46 €
Cost soci 36.54 €

Modular Loft Creating flexible-use living enviroments that optimize the space.

En los proyectos presentados en este libro se unen al ingenio y habil...

En los proyectos presentados en este libro se unen al ingenio y habilidad del proyectistas, un uso creativo de las técnicas constructivas, frecuentemente vinculadas a la artesanía, para crear unos entornos habitables caracterizados por la flexibilidad de usos y el aprovechamiento del espacio.

.

Cost sense IVA : 19.13 €
Cost soci 18.17 €
Cost sense IVA : 85.79 €
Cost soci 81.5 €

Next Collective Housing in progress

Text a Castellà-Anglès335 p.: Fot., Col., Plantes i seccions; 17 x 24 cm, rústica
.

Cost sense IVA : 37.5 €
Cost soci 35.63 €

Arquitectura bioclimática en un entorno sostenible

Un llibre que aprofundeix sobre el món de la construcció bioclimàtica...

Un llibre que aprofundeix sobre el món de la construcció bioclimàtica a través dels conceptes i la teoria, però també amb la precisió dels càlculs i la demostració dels exemples. 443 p.: gràf., fot.; 26 x 21 cm; rústica

Text en castellà
.

Cost sense IVA : 38.46 €
Cost soci 36.54 €

Brick Buildings

Esta serie de dos tomos recorre el mundo para reunir los edificios de...

Esta serie de dos tomos recorre el mundo para reunir los edificios de ladrillo más fascinantes e innovadores de los últimos 15 años.

.

Cost sense IVA : 48.07 €
Cost soci 45.67 €

"La Cuisine", Centre d'Art et de Design. Château de Negrepelisse.Conception et Construction

Monografia d'aquesta obra del prestigiós desppatx RCR. Text en francè...

Monografia d'aquesta obra del prestigiós desppatx RCR. Text en francès.

48 p.: Fot, color .; 27x23 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 13.46 €
Cost soci 12.79 €

Le Palais de Justice de Strasbourg : Garcés-De Seta-Bonet Architectes et SVC Architectes

A Strasbourg, au coeur du quartier impérial de la Neustadt, le palais...

A Strasbourg, au coeur du quartier impérial de la Neustadt, le palais de justice, qui abrite aujourd'hui le tribunal de grande instance, constitue un modèle d'architecture allemande de la fin du XIXe siècle. De 2014 à 2016, ce magnifique palais, patrimoine inscrit au titre des monuments historiques, a fait l'objet d'une importante rénovation-réhabilitation conduite par l'agence espagnole Garcés - de Seta - Bonet Architectes et SVC Architectes.

.

Cost sense IVA : 18.34 €
Cost soci 17.42 €

Light Earth Building

The publication presents the use of the "old" building material earth...

Text en Anglès

The publication presents the use of the "old" building material earth comprehensively and modernly, and contains many practical tips about simplifying designs as well as using prefabricated clay materials in the contemporary construction process. The selected project examples show the diversity of this building material, and the self-build projects demonstrate the beauty of working with lightweight earth using your own hands.311 pp.: fot., col.; 24 x 17 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 52.11 €
Cost soci 49.49 €

Container and moduklar buildings

Internacional design teams present their work between the twin poles ...

Text en angles

Internacional design teams present their work between the twin poles of unconventional developments and life-saving shelters in this compilation of case studies251pp.: Fot.; Col.; 28x23cm.; rustica;
Exhaurit
.

Cost sense IVA : 38.34 €
Cost soci 36.42 €

Library of Light/Biblioteca de llum: Biblioteca Joan Maragall

Recull el projecte dut a terme per l'equip BCQ a la Biblioteca de San...

Recull el projecte dut a terme per l'equip BCQ a la Biblioteca de Sant Gervasi, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. L'obra va ser guayada en concurs sota el lema "Jardí de llum". Textos en català i anglès.128 p.: fot., color; 30x21 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €