Ciutats i espai públic - 577 llibres

Ordenar

Cost sense IVA : 0.0 €
Cost soci 0.0 €
Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €

La Barcelona de Cerdà. La càbala i la ocnstrucció de l'Eixample.

Posa en context aquesta gran figura de la nostra història i ens intro...

Posa en context aquesta gran figura de la nostra història i ens introdueix en el sorprenent imaginari de l'enginyer.

.

Cost sense IVA : 22.98 €
Cost soci 21.83 €

PASSAGES. Transitional Spaces for the 21st-Century City / Espaces de Transition pour la Ville du 21e Siècle

Tunnels, footbridges, escalators, urban cable cars, pathways - passag...

Tunnels, footbridges, escalators, urban cable cars, pathways - passages are essential links, with the potential to generate distinctive urban environments. They require little investment and should be an integral part of all big urban projects, helping to repair the fractures produced by fast transit infrastructures and the urban zoning practices of the recent past. Designing and building passages is a way to act quickly and to lay the foundations for larger scale transformat ons: international analyses and examples.

.

Cost sense IVA : 25.92 €
Cost soci 24.62 €

MUERTE Y VIDA DE LAS GRANDES CIUDADES

Cinquanta anys després de la seva publicació, és segons el New York T...

Cinquanta anys després de la seva publicació, és segons el New York Times, 'probablement el llibre més influent en la història de la planificació urbana'.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

La humanización del espacio urbano

Text en castellà

Este libro analiza por qué el uso del automóvil deteriora la calidad urbana; por qué los edificios residenciales altos son inconvenientes; qué hace que una calle sea atractiva para caminar, por qué en una ciudad sana los espacios públicos, y no los centros comerciales, son el lugar de encuentro; cuántos bancos debe haber en un espacio público y cómo se deben situar. El autor se adentra en temas tan fascinantes como el de los bordes, y por qué preferimos estar en el borde de una plaza y no en medio de ella. El trabajo del autor es profundamente humano; explora las necesidades que tenemos los seres humanos más allá de la supervivencia. ¿Qué necesitamos los seres humanos para nuestra realización más plena?. Necesitamos, por ejemplo, caminar, ver gente, estar con gente. Y la ciudad debe tener características que propicien ese contacto con otros. Una ciudad es sólo un medio para una manera de vivir; lo que propone este libro es una mejor manera de vivir, una manera más feliz de vivir. Este libro es un mensaje para los arquitectos y les recuerda que su propósito no es ganar premios, sino enaltecer lo humano. Aunque sea hermoso -y debe serlo- lo que diseñan es para ser vivido, no para ser evaluado por los críticos de arte. En la ciudad bien diseñada, la estrella es el ciudadano común y no el arquitecto fulgurante.

217 p.; 24x16.5 cm; rústica
.

Cost sense IVA : 24.04 €
Cost soci 22.84 €

La arquitectura de la ciudad

Malgrat el temps transcorregut des de la primera redacció en 1966, aq...

Malgrat el temps transcorregut des de la primera redacció en 1966, aquest estudi és un dels textos programàtics més influents de la segona meitat del segle XX i encara avui conserva la seva vigència.

200 p .: il., B / n, color; 23,5x16 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 19.13 €
Cost soci 18.17 €

Teorías e historia de la ciudad contemporánea

Como la ciudad no puede abarcarse desde una única área de conocimient...

Text en Castellà

Como la ciudad no puede abarcarse desde una única área de conocimiento, Carlos García Vázquez intenta detectar sus regularidades, relacionadas entre sí y trazar trayectorias que dibujen una topografía legible. De esta forma, el libro revisa tres paradigmas de pensamiento en torno a la ciudad que han afectado a tres disciplinas: la ciudad de los sociológos, la ciudad de los historiadores y la ciudad de los arquitectos.207 pp.: 21x15 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 16.25 €
Cost soci 15.44 €

LA BERLIN DE PIEDRA.HISTORIA DE LA MAYOR CIUDAD DE CASERONES DE ALQUILER

Obra de WERNER HEGEMANN. Amb prefaci de Christiane C. Collins i epíle...

Obra de WERNER HEGEMANN. Amb prefaci de Christiane C. Collins i epíleg de Walter Benjamin.LA BERLÍN DE PIEDRA es tracta de la versió en castellà de l'obra de Werner Hegemann sobre la ciutat de Berlín que va ser publicada originalment el 1930. El llibre és un clàssic de l'urbanisme modern que mai havía estat traduït en llengua castellana.

.

Cost sense IVA : 24.96 €
Cost soci 23.71 €

Rem Koolhaas: acerca de la ciudad

Rem Koolhaas és un dels grans pensadors i polemistes contemporanis so...

Rem Koolhaas és un dels grans pensadors i polemistes contemporanis sobre la ciutat. Aquest volum, però, recull quatre textos intermedis apareguts de forma dispersa que, sense centrar-se en cap ciutat en particular, recullen la visió general de Koolhaas sobre la mort de l'urbanisme modern i el naixement d'un nou urbanisme sense teoria ni arquitectes.

110 p .: b / n; 18x12 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €

Public chance, The: nuevos paisajes urbanos = new urban landscapes

Anàlisi visual de 30 pisatges urbans situats en diferents escenaris. ...

Text en castellà i anglès

Anàlisi visual de 30 pisatges urbans situats en diferents escenaris. Els projectes s'agrupen segons l'escenari d'origen com són zones industrials, buits perifèrics o infrastructures. De la comparació entre els diferents projectes han sorgit 20 estratègies, que s'exposen al llarg del llibre. Text en anglès i castellà.

419 p.: il., fot., plantes i seccions; 33x24 cm; tapa dura

.

Cost sense IVA : 62.5 €
Cost soci 59.38 €

La ciudad mentirosa

Este libro mes un ensayo que constituye una apasionada y consistente ...

Este libro mes un ensayo que constituye una apasionada y consistente reflexión sobre una de las ciudades más excitantes de Europa.295 pp.: 21 x 14 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 18.27 €
Cost soci 17.36 €

La ciudad de los ricos y la ciudad de los pobres

Tant per la seva extensió com pel seu provocador contingut, aquest no...

Tant per la seva extensió com pel seu provocador contingut, aquest nou i últim llibre de Bernardo Secchi constitueix un manifest mobilitzador de la consciència ciutadana i, molt especialment, de la de polítics i professionals amb majors responsabilitats en la construcció i gestió de les nostres ciutats.

94 p .: b / n; 20,5x13,5 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €
Cost sense IVA : 36.06 €
Cost soci 34.26 €

Naturban: Barcelona's Natural Park, a rediscovered relation

AQUESTA Publicació Recull i posa amb bany Valor l'ESFORÇ de Tots i ca...

AQUESTA Publicació Recull i posa amb bany Valor l'ESFORÇ de Tots i cadascún dels 111 Projectes presentats al Concurs de les Portes deCollserola, Iniciat per l'Ajuntament de Barcelona L'any 2011, i EXPOSA qüestionsclau per a la futura renaturalització de la ciutat. Les Propostes recollides en AQUEST volum, aixi com els Aportacions de diferents experts, són una Contribució al debat de la relació qualit Entre medi urbà i Medi a la Metròpoli Contemporània natural. Text en català.

436 p.: Il, color .; plantes i Seccions; 31,5x24 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 33.65 €
Cost soci 31.96 €

La imagen de la ciudad

Publicat originàriament en 1960, aquest llibre s'ha convertit en títo...

Publicat originàriament en 1960, aquest llibre s'ha convertit en títol de referència fonamental per entendre com es conforma la imatge de la ciutat i de quins instruments disposem a l'hora d'intervenir-hi. A través de la investigació de tres ciutats nord-americanes (Boston, Jersey City i dels Angeles).

203 pàg .: fot., B / n .; 24 x 16 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

Barcelona enllaços, enlaces, links

BARCELONA ENLLAÇOS explica amb set exemples una certa ambició per la ...

BARCELONA ENLLAÇOS explica amb set exemples una certa ambició per la ciutat. La qüestió dels enllaços hi segueix viva i necessària ara com fa cent anys. Hem buscat situacions oblidades sota lloses de prejudicis que, en realitat, poden ser oportunitats per fer la ciutat real més integrada i més intensa. Aquest llibre posa de costat mapes i vistes, discussions de seminari, articles i lliçons, surveys, diagrames amb hipòtesis, escàners de teixits, croquis, plantes, alçats i seccions de projectes alternatius al servei de la il·lusió d'una ciutat decidida. Com fer més Barcelona? Com dur-la més lluny per connectar les parts de la metròpolis i per dissoldre barreres interiors?

.

Cost sense IVA : 10.57 €
Cost soci 10.04 €

Espais metropolitans projectes i obres àrea metropolitana de Barcelona 2008/2012

Presentem de nou un llibre sobre l'espai públic testimoni d'una feina...

Presentem de nou un llibre sobre l'espai públic testimoni d'una feina que fa més de 25 anys que dura. Un quart de segle projectant i fent ciutat, vertebrant el territoti, fent parcs i equipaments, recuperant espais fluvials, mantenint i arranjant el front marítim...Al servei dels ajuntament i de la ciutadania, amb el convenciment que l'espai públic és el lloc primordial de socialització i d'identificaió amb la ciutat.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Barcelona: Monumental guide

Arquitectes de la importància d'Antoni Moragas, José Antonio Coderch,...

Arquitectes de la importància d'Antoni Moragas, José Antonio Coderch, Rafael Moneo, Josep Lluís Sert, Sixt Illescas, Germán Rodríguez Arias, Josep Torres i Clavé, modernistes com Lluís Domènech i Montaner i Antoni Gaudí, han creat una arquitectura singular, que és un dels majors atractius turístics de la ciutat. Textos en castellà i anglès.

266 p .: fot., Color; 20x15 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 19.13 €
Cost soci 18.17 €

Walking the city: Barcelona as an urban experience

Aquest llibre presenta un recorregut emocionant i colorit al Barcelon...

Aquest llibre presenta un recorregut emocionant i colorit al Barcelona i els seus barris. Escrit per especialistes reconeguts en l'arquitectura, l'urbanisme o la història de l'art, i amb base en un projecte d'ensenyament i investigació exportació-ted concedit i que utilitza la ciutat com una aula i laboratori-tori, el seu objectiu és aprofundir el seu coneixement sobre la ciutat, a través de visites com una manera d'acostar a l'arquitectura, l'urbanisme, la soci-gia i la història.

378 p.: Fot, color .; plantes i Seccions; 25x20,5 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 34.62 €
Cost soci 32.89 €

La U Urbana

Segons l'Arquitecte Jordi Farrando,aquest és un llibre que suposa una...

Text en Català

Segons l'Arquitecte Jordi Farrando,aquest és un llibre que suposa una aproximació als carrers de Barcelona i als seus elements urbans des d'una òptica plural.Nascut per iniciativa del Foment de les Arts i del Disseny(FAD) i de l'Ajuntament de Barcelona,ha incorporat en el seu procés de redacció un nombrós grup de persones procedents dels camps més diversos:urbanitas,arquitectes,dissenyadors,productors de mobiliari urbà,comerciants,psicòlegs,artistes,veins,etc...417 p.:fot.,col.,plantes i seccions;CD;31 x 22.5 cm;tapa dura
.

Cost sense IVA : 57.69 €
Cost soci 54.81 €

L'espai públic

Per fer una bona planificació de l'espai públic hauríem de ser creati...

Per fer una bona planificació de l'espai públic hauríem de ser creatius i transgressors, apunta Richard Sennett en aquest llibre.Si volem viure en entorns flexibles, sostenibles i estimulants, tots els profesionals implicats en el disseny de les ciutats hauriem d'incorporar coneixements d'altres disciplines, com ara la biologia evolutiva, l'antropologia, la filosofia o la literatura.

.

Cost sense IVA : 12.4 €
Cost soci 11.78 €

Ciudades resistentes, ciudades posibles

"La Agenda Urbana de Naciones Unidas. sigue siendo ahistórica, sin co...

"La Agenda Urbana de Naciones Unidas. sigue siendo ahistórica, sin contexto en el tiempo ni el espacio. Sin estrategia. No establece una jerarquía de prioridades. Carece de un fundamento ético; no asume la justicia social" (Michael Cohen). "Los fundamentos éticos han sido pervertidos por las prácticas de los gobernantesy de gran parte de los profesionales" (Jordi Borja y Fernando Carrión).

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

AIA Guide to Chicago Third Edition

The thitd edition of the AIA Guide to Chicago brings readers ut to da...

The thitd edition of the AIA Guide to Chicago brings readers ut to date on tingues years of dynamic changes Whit news entries on smaller projects as well as showcases like Aqua, Trump Tower, and Millenium Park.

550 p .: fot., B / n., Planols; 25 x13 cm; rúsrica
.

Cost sense IVA : 51.21 €
Cost soci 48.64 €