Il·luminació - 96 productes

Llum Disa de fusta, 1957

També coneguda com a Llum "Coderch", va ser dissenyada per l'arquitec...

També coneguda com a Llum "Coderch", va ser dissenyada per l'arquitecte català l'any 1954, amb la voluntat d'aconseguir una il·luminació d'ambient. La llum, es filtra a través de les fines fulles de fusta que embolcallen la font de llum, aportant-li càlides tonalitats i creant un context íntim i agradable que recorda al que crea el foc d'una xemeneia. Actualment, s'ha reeditat per tal d'adaptar-la a la tecnologia LED. Mides: 50x50x30 cm.

Premi Delta d'Or ADI-FAD, 1962.
.

Cost sense IVA : 540.0 €
Oferta des de 419.0 €

Llum "Follow me"

Les seves reduïdes dimensions i la seva bateria recarregable, permete...

Les seves reduïdes dimensions i la seva bateria recarregable, permeten dur-la allà on més es necessiti, ja sigui en interiors d'habitatge o en exteriors sense accés a endoll. La seva nansa de roure convida a agafar-la, i juntament amb la seva pantalla basculant de policarbonat blanc, recorden un fanalet. Amb tecnologia LED. Bateria incorporada amb entrada USB per a la seva recàrrega. Mides: 12,3x12,3x28,8 cm.

Guanyadora del Premi Red Dot, 2016.
.

Cost sense IVA : 139.0 €
Oferta des de 104.0 €
Llum "Cestita Bateria"
Novetat Oferta

Llum "Cestita Bateria"

La nova incorporació a la família Cesta, és una versió portàtil i sen...

La nova incorporació a la família Cesta, és una versió portàtil i sense cable de la clàssica llum dissenyada l'any 1962. Les seves potes i la seva nansa permeten deixar-la on convingui, ja sigui a terra o sobre una taula, quasi com un fanalet. Està feta a mà mitjançant les tradicionals tècniques de vaporitzat de la fusta per poder corbar-la i que protegeixi el globus de vidre òpal, difusor de la seva llum. Mides: 22x22x36 cm.

Disponible a partir del 10 de desembre. Unitats limitades, reserva la teva!
.

Cost sense IVA : 325.0 €
Oferta des de 244.0 €

Llum "Cestita" de plàstic

Versió menor de la llum "Cesta" amb el globus de plàstic blanc, més r...

Versió menor de la llum "Cesta" amb el globus de plàstic blanc, més resistent i assequible, però mantenint l'aspecte de l'original. Les seves potes i nanses, permeten deixar-la on més convingui, ja sigui al terra o sobre una taula, quasi com un fanalet. Mides: 22x22x36 cm.

.

Cost sense IVA : 210.5 €
Oferta des de 178.51 €

Llum "TMM" de Faig

En una demostració de serenitat formal i eficàcia funcional, Milá va ...

En una demostració de serenitat formal i eficàcia funcional, Milá va aconseguir separar els tres elements essencials de tota llum: la seva estructura, els seus components elèctrics i la seva pantalla. Una base en forma d'aspa sosté el fust. Per ell es desplaça la pantalla amunt i avall, retinguda a l'altura desitjada per la resistència d'una simple goma tòrica. Disponible en wengue, faig i cirerer. Mides: 60x50x166 cm.

Premi de la Crítica ADI FAD, 1962.
.

Cost sense IVA : 455.0 €
Oferta des de 386.77 €

Llum "Moragas"

Originalment dissenyada per al despatx de l'arquitecte català, està f...

Originalment dissenyada per al despatx de l'arquitecte català, està formada per un generós cilindre de fusta massissa de sapel·li que sosté tres bombetes dirigides radialment cap a l'exterior, protegides per una pantalla circular feta amb ribets de seda, que es pot utilitzar com a suport de petites notes i targetes de visita. Mides: 45x45x62 cm.

Premi "Nuevo Estilo", 1992.
.

Cost sense IVA : 790.0 €
Cost soci 711.0 €

Llum "Pedrera"

Forma part de la col·lecció de mobiliari que l'arquitecte dissenyà l'...

Forma part de la col·lecció de mobiliari que l'arquitecte dissenyà l'any 1955 per al projecte de reconversió de les golfes de La Pedrera de Gaudí en apartaments. Es tracta d'una llum de peu d'il·luminació ambiental formada per un cilindre de planxa perforada negre, folrat originalment amb pergamí i actualment amb plàstic blanc translúcid, i una estructura de d'acer que segueix característic disseny amb tres "V" de la col·lecció. Mides: 40x40x114 cm.

.

Cost sense IVA : 512.4 €
Cost soci 459.1 €

Llum de sobretaula "Funiculí"

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mec...

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mecanisme de canvi d'altura de la pantalla que inspirà el seu nom. Pantalla amb rotació 360º d'alumini i estructura de ferro lacades, amb una goma de protecció a la seva base. Disponible en diversos colors. Mides: 36,2x50,3 cm.

.

Cost sense IVA : 142.0 €
Cost soci 121.72 €

Llum de peu "Funiculí"

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mec...

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mecanisme de canvi d'altura de la pantalla que inspirà el seu nom. Pantalla amb rotació 360º d'alumini i estructura de ferro lacades, amb una goma de protecció a la seva base. Disponible en diversos colors. Mides: 24,8x135 cm.

.

Cost sense IVA : 192.0 €
Cost soci 164.0 €

Llum "Cestita" de vidre

Versió menor de la llum "Cesta". Les seves potes i nanses, permeten d...

Versió menor de la llum "Cesta". Les seves potes i nanses, permeten deixar-la on més convingui, ja sigui al terra o sobre una taula, quasi com un fanalet. Mides: 22x22x36 cm.

.

Cost sense IVA : 245.5 €
Oferta des de 208.26 €

Llum "TMC"

En motiu dels cinquanta anys del seu disseny, Santa & Cole va present...

En motiu dels cinquanta anys del seu disseny, Santa & Cole va presentar la que segons el mateix autor és l'última i definitiva edició de la llum TMC, revisada constantment al llarg de la seva història. Aquesta nova versió, millora el sistema de regulació de l'alçada de la pantalla, substituint els antics forats per un imant. Pantalla de metacrilat blanc, estructura d'acer cromat i peu metàl·lic negre. Mides: 38x30x171 cm.

Premi Delta d'Or ADI-FAD, 1961. Premi de la Crítica ADI-FAD, 1962.
.

Cost sense IVA : 640.0 €
Cost soci 512.0 €

Llum "Lamp It"

Un imant molt potent i un portalàmpades metàl·lic perquè hi col·loqui...

Un imant molt potent i un portalàmpades metàl·lic perquè hi col·loquis entre ells dos l'objecte que vulguis. Aquesta llum permet crear i sobretot, canviar de decoració fàcilment les vegades que es vulgui sense necessitat d'eines.

.

Cost sense IVA : 65.29 €
Oferta des de 49.0 €

Llum "Tolomeo Mini"

Nascuda de la voluntat de dissenyar una llum d'escriptori de base pes...

Nascuda de la voluntat de dissenyar una llum d'escriptori de base pesada, braç articulat i pantalla metàl·lica de llum directa al pla de treball. Els seus dissenyadors, van idear un nou sistema articular a partir de tensors d'acer per fora de l'estructura que aconsegueix una major estabilitat i n'amplia el radi gir, abast i direccionalitat. D'alumini anoditzat. Les bases es venen per separat. Mida braç: 103 cm.

En exposició permanent al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Milà; a la Galeria d'Art Modern de Gallarte (Varese) i al Museu del Disseny Italià, a Milà.

Premi Compasso d'Oro, 1989
En exposició permanent a la Galeria d'Art Modern de Gallarte (Varese) En exposició permanent al Museu del Disseny Italià (Milà) Premi "Compasso d'Oro" (Milà, 1989). Suport opcional
.

Cost sense IVA : 149.59 €
Oferta des de 112.0 €

Llum "Eclipse"

De sobretaula. Fabricada a partir d'una única banda de plàstic, l'est...

De sobretaula. Fabricada a partir d'una única banda de plàstic, l'estructura es pot manipular per canviar la forma i direcció de la llum. Pertany a la col·lecció permanent del MoMA. Mida: 32 cm

Seleccionat com a peça en exposició permanent al MOMA
.

Cost sense IVA : 82.0 €
Cost soci 69.58 €

Llum "Toc"

De sobretaula, d'alumini, amb led. S'encén tocant-la amb la mà, tres ...

De sobretaula, d'alumini, amb led. S'encén tocant-la amb la mà, tres intensitats de llum: la màxima, 6 wats. Disponible en blanc i negre. Mides: 10x10x10 cm.

.

Cost sense IVA : 171.07 €
Cost soci 149.0 €

Llum "Disa" de metacrilat, 1957

Versió en metacrilat blanc de la també coneguda com a Llum "Coderch",...

Versió en metacrilat blanc de la també coneguda com a Llum "Coderch", originalment dissenyada per l'arquitecte l'any 1954 utilitzant unes fines làmines de fusta, com una llum de sostre que ofereix una il·luminació d'ambient. Amb tecnologia LED. Mides: 50x50x30 cm.

.

Cost sense IVA : 540.0 €
Oferta des de 419.0 €

Llum TMM de Roure

En una demostració de serenitat formal i eficàcia funcional, Milá va ...

En una demostració de serenitat formal i eficàcia funcional, Milá va aconseguir separar els tres elements essencials de tota llum: la seva estructura, els seus components elèctrics i la seva pantalla. Una base en forma d'aspa sosté el fust. Per ell es desplaça la pantalla amunt i avall, retinguda a l'altura desitjada per la resistència d'una simple goma tòrica. Disponible en wengue, faig i cirerer. Mides: 60x50x166 cm.

Premi de la Crítica ADI FAD, 1962.
.

Cost sense IVA : 485.0 €
Oferta des de 412.39 €

Llum "Lile"

La seva pantalla amb forma de llibre, juntament amb la seva bateria r...

La seva pantalla amb forma de llibre, juntament amb la seva bateria recarregable, ofereixen una gran varietat d'opcions a l'hora de disposar-la. De fusta natural i paper dupont amb LED. Mides plegada: 21,5x16,5x3 cm.

.

Cost sense IVA : 73.54 €
Cost soci 63.33 €

Llum "Tolomeo"

Nascuda de la voluntat de dissenyar una llum d'escriptori de base pes...

Nascuda de la voluntat de dissenyar una llum d'escriptori de base pesada, braç articulat i pantalla metàl·lica de llum directa al pla de treball. Els seus dissenyadors, van idear un nou sistema articular a partir de tensors d'acer per fora de l'estructura que aconsegueix una major estabilitat i n'amplia el radi gir, abast i direccionalitat. D'alumini anoditzat. Les bases es venen per separat. Mida braç: 123 cm.

En exposició permanent al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Milà; a la Galeria d'Art Modern de Gallarte (Varese) i al Museu del Disseny Italià, a Milà.

Premi Compasso d'Oro, 1989
.

Cost sense IVA : 152.07 €
Cost soci 129.26 €

Llum "May Day" Taronja .

Amb la voluntat de ser una eina que es pugui utilitzar sempre que es ...

Amb la voluntat de ser una eina que es pugui utilitzar sempre que es necessiti, tal i com el seu nom, el famós crit de socors, indica. La formen una maneta on hi ha l'interruptor, dues espigues per recollir el cable, i un gran ganxo per penjar-la ràpidament en qualsevol lloc, i una pantalla de polipropilè que emet una llum càlida i difusa i és resistent als cops. Disponible en negre i taronja. Mides: 22x22x53 cm.

Premi Compasso d'Oro, 2001. Forma part de la col·lecció permanent del MoMA.
.

Cost sense IVA : 78.51 €
Cost soci 69.0 €
Cost sense IVA : 118.18 €
Cost soci 100.45 €

Llum de peu negra "Funiculí"

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mec...

Reedició del disseny original de 1979, que manté el característic mecanisme de canvi d'altura de la pantalla que inspirà el seu nom. Pantalla amb rotació 360º d'alumini i estructura de ferro lacades, amb una goma de protecció a la seva base. Disponible en diversos colors. Mides: 24,8x135 cm.

.

Cost sense IVA : 192.0 €
Oferta des de 144.0 €

LLum "Toc"

De sobretaula, d'alumini, amb led. S'encén tocant-la amb la mà, tres ...

De sobretaula, d'alumini, amb led. S'encén tocant-la amb la mà, tres intensitats de llum: la màxima, 6 wats. Disponible en blanc i negre. Mides: 8x10x18 cm.

.

Cost sense IVA : 171.07 €
Cost soci 149.0 €

Llum "May Day" Negra

Amb la voluntat de ser una eina que es pugui utilitzar sempre que es ...

Amb la voluntat de ser una eina que es pugui utilitzar sempre que es necessiti, tal i com el seu nom, el famós crit de socors, indica. La formen una maneta on hi ha l'interruptor, dues espigues per recollir el cable, i un gran ganxo per penjar-la ràpidament en qualsevol lloc, i una pantalla de polipropilè que emet una llum càlida i difusa i és resistent als cops. Disponible en negre i taronja. Mides: 22x22x53 cm.

.

Cost sense IVA : 78.51 €
Cost soci 69.0 €